Google+ - suhtlusringide / isikute / rühmade peitmine

Google+ annab teile võimaluse hallata oma suhtlusringe ja valida isikud / rühmad, kes peaksid teie profiililehel olema nähtavad.

  • Kõigepealt klõpsa nupule Suvandid (ülemine parempoolne käik)> Google+ seaded

  • Avage Profiil ja privaatsus> Ühiskasutus> Võrgu nähtavus
  • Klõpsake nupul „Redigeeri võrgu nähtavust”.

  • See avab väikese menüü, klõpsa "Kõik suhtlusringid" ja eemalda märgistused gruppidest, mida soovite oma profiili lehelt peita.

  • Samuti saate valida, kellele võib olla juurdepääs teie suhtlusringidele.
  • Klõpsake nuppu Salvesta.
Eelmine Artikkel Järgmine Artikkel

Top Näpunäited